Beste manier om muziek te luisteren tijdens het klussen

Wanneer je aan het klussen bent mag een muziekje niet ontbreken. Dit is namelijk sfeer verhogend en maakt het werken een stuk leuker plus gezelliger. Bij klussen is de combinatie van viezigheid zoals stof en vuil snel gemaakt. Dit zijn dan ook niet de ideale omstandigheden om met elektronische apparaten zoals een radio in de buurt te zijn. Deze kan namelijk omvallen, beschadigd raken of door de stof die vrijkomt kapot gaan. Maar gelukkig is er overal wel een oplossing voor, en dus ook voor dit probleem.

Wanneer je met een gerust hart muziek wil kunnen luisteren zonder dat je je druk hoef te maken of je radio kapot gaat kies je voor een makita bouwradio. Een bouwradio is ziet er uit als een normale radio maar deze soort radio’s zijn speciaal gemaakt om tegen alle uitdagingen van een bouw- of werkplaats te kunnen. Ze zijn namelijk val en stoot bestendig, bestand tegen water en laten geen stof door. Daarnaast zorgen ze voor uitstekende geluidskwaliteit dankzij DAB+. Dit is een nieuw digitaal systeem om muziek te luisteren. Doordat dit digitaal is heb je loepzuivere geluidskwaliteit en dat mag niet ontbreken bij een goede bouwradio.

Op bouwradios.nl heb je verschillende soorten bouwradio’s van Makita. Zo heb je bouwradio’s die beschikken voer bluetooth, over DAB+ (het systeem wat zojuist hebben uitgelegd), met ingebouwde accu en nog veel meer. Welke bouwradio je ook kiest, eentje van Makita is altijd een goede keus. Veel vakmannen en professionals hebben voor dit merk gekozen en dat zegt genoeg over de kwaliteit die deze kleine groene radio’s hebben.

Als professional of vakman mag een radio niet ontbreken bij je gereedschap, maar ben je in huis aan klussen als doe het zelver en heb je niet de behoefte om een extra radio aan te schaffen dan hebben we een goede tip om te voorkomen dat je radio stuk gaat. En de tip is eigenlijk heel simpel. Plaats de radio in een ruimte waar geen stof of water in de buurt is en zorgt dat deze niet om kan vallen. Het is echt zonde als je een hele middag hebt zitten klussen en na afloop blijkt dat je radio kapot is gegaan. Helemaal als je dit had kunnen voorkomen door even 2 minuten de radio op een veilige plek te zetten. Nu snappen we ook dat je daar niet de hele tijd mee bezig wil zijn dus daarom raden we iedereen een Makita bouwradio aan.

Volnieuws | Blog VOL nieuws over de laatste trends op gebied van wonen en leven
Logo